Oj oj oj

Vilken helg det blev. Så stolt mamma är jag nu!! Mora och Wasacupen brottning var det. Felix gjorde två bra matcher, första stora tävlingen för honom. Första gick han mot Liam. Felix blå. 

Både Henke och Jari kom och pratade med honom i pausen.

Tyvärr förlorade han bägge, men är väldigt nöjd!!

Simon. Ja Simon. Han var grym i helgen.

Började med match mot Viktor. Den killen är grym. Simon blå.

Redan då var jag förvånad och chockad över hur duktig Simon visade sig vara så där helt plötsligt. Nästa match gick mot en Olle. Där vann Simon väldigt snyggt. Sista matchen för dagen var mot Patrik. Oj oj oj, vilken match. Simon förlorade första, vann andra och sen hänger det på tredje om han skulle vinna eller inte. Grym match blev det och Simon ledde på poäng när Patrik fick över Simon på fall läge. DÅ låg jag på mattan och skrek och skrek. Simon stog i brygga i 12 sekunder med Patrik tryckandes över halsen för att få ner honom. Aldrig!!!! SIMON VANN!!!!

Efter en dag med massor av hejandes på alla superduktiga Söderhamns brottare, det var 10 stycken som var där, så åkte vi till vandrarhemmet som vi hyrt för övernattning. Jättemysigt hus med 27 bäddar i olika mysiga rum, stort kök och allrum + dusch och bastu i källaren.

2 bilar åkte tillbaka mot stan med beställningar på pizzor och McDonalds, sen blev det mat i massor!!!

Mycket prat, skratt och otroligt trevlig kväll blev det för både barnen och oss vuxna.

Dag 2 och jag kan bara berätta att jag var helt slut, kräkfärdig. Simon skulle gå mot kompisen Calle från Heby och nu gällde det. Om Simon vinner blir han tvåa och förlorar han blir han trea. Alltså han hade redan pallplats, men det skulle bli Patrik som kom tvåa om Simon förlorade. Eftersom Patrik hade spöat Calle. Calle och Simon är lika duktiga och förra gången dom möttes så vann Calle. Här fick Simon låna Lucas röda trikå eftersom han tappat bort sin egna.

Började riktig jämnt med få utfall från dom båda. Så pass att domaren sa till om lite action. Då fixade Calle 4 poäng och vann första ronden.

Matchen fortsatte lika tufft men Simon fick in 1 poäng innan andra ronden var slut så nu står det 1 lika.

Så nu gällde det för dom båda. Tuffa tag och ett tag var jag säker på att Simon sätter dit sig själv snart. Som tur var lyssnade han på tränaren och tänkte till så det slutade med 7-0 till Simon!!! Både han och Calle var slut när det var klart.

Underbar helg har det varit och såå otroligt roligt att hänga med barnens fram och motgångar!! När tävlingarna är över, barnen fått duschat så är det alltid glada barn som pratar, pratar och skrattar tillsammans!!!!


Lucas fattas på bilden för eftersom han inte kom till dag 2 så åkte dom hem efter övernattningen. Kul att han stannade på kvällen med kompisarna iallafall!!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0