Oförglömlig resa!!

Då har vi äntligen varit iväg till Ullared. Beställde motellet i början på mars så det var lite väntan för oss alla. Barnen hade sparat pengar och sparade ännu mer när dom visste att vi skulle åka. Spännande att ge sig iväg och fredagen blev startdag för oss.

Vi tog härliga vägen över Fagersta, Örebro och mot Jönköping. Underbart med riktig karta att titta på och inte GPS. Man ser ju mycket bättre vad som är runt om en och vilket landskap man är i.
 


Det blev en härlig kväll i Jönköping. Tog ett glas rött i solskenet bredvid Vätterns blänkande vatten. Hade badkar i hotellrummet så barnen blev överlyckliga och badade så klart!! Lördag packade vi ihop efter hotellfrukosten och åkte mot Ullared. Väl där fick vi vänta 3 timmar innan vi fick vårat motellrum så det blev lite shopping på Gekås!

Kassa 47 av 60 stycken. Ja, det var måååånga kassor där. Det här är första dagens inhandling. Tur var att vi hade två dagar på oss för vi köpte byxor åt barnen där minst 3 till hade fått plats i så det blev att byta dagen efter.

På kvällen blev det mat och bus på pizzerian som låg mellan Gekås och vårat motell!!

Här är det frukost på söndagmorgon för grabbarna grus!! Flingor och mjölk!! Rummet som vi hade var ett rum med två våningsängar, ett bord med 4 stolar, diskho, kylskåp och garderob med en tv ovanpå. Ett badrum med dusch. Helt okej rum att bo i för oss!!Söndag och fortsatt shopping. Henkan höll på att handla ihjäl sig där ett tag. Blev en helt ny garderob för honom.


Mindre kul tyckte jag att det var. Att efter 18 år se en ny sida på Henkan var iochförsig rätt roligt, men den kunde varit lite mindre femenin med mycket mindre shopping!!

Lite roligt var ju att alla kundvagnar hade olika nummer. Ingen rörde heller någon annans vagn. Vi glömde våran utanför pizzerian efter dagens lunch och var borta 1 timme och ändå stog den kvar.På väg hem. Måndag morgon och inte en fluga får plats bak i bilen. Blev inte bara handlat till Henkan och barnen. Jag fick tag i lite kläder och vi hittade mycket till stugan!!

Nu är jag klar med Ullared för väääldigt länge!! Ska aldrig säga aldrig om att inte åka tillbaka för man vet ju inte. Men det dröjer!!

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0