Fullt ös

Efter Göteborgsresan så tror jag att vi hamnade i en svacka. Inte det att vi mår dåligt. Inte det att vi inte har något att göra. Det är bara det att vi har landat lite hemma nu och då for lite luft ur oss som vi samlat på under vinterresorna.

Haft ett underbart brottarår med både Simon och Felix. Helt otroligt vad Simon har utvecklats under det här året och Felix har verkligen börjat tycka det är riktigt roligt också att brottas. Tyvärr så blir det väldigt många brottarmatcher i vår källare på madrassen vi har där och på studsmattan ute också. Inte alltid dom matcherna slutar med skratt.

Nu är den sporten över för ett tag iallafall och jo det är rätt skönt.

Då har nästa sport satt igång!!

 

Simon var överlycklig när han äntligen fick sätta sig på crossen igen. Överlycklig var jag att han fortfarande kunde ha utrustningen och tillomed skorna!!!

Felix och jag tog fyrhjulingen och sista biten fick jag gå till crossbanan. Sommaren är här alltså!!

Felix har börjat på travskola i Östanbo!! Där får dom lära sig att sköta hästarna, vad utrustning och borstar heter och så klart rida och senare ska dom ut med vagn och trava.

 

Jag bara njuter när jag ser honom styra runt med hästarna. Inge rädd verkar han vara heller. Efteråt fick Julia och Felix hjälpa till att ta in två hästar och Felix tog bara den ena och gick iväg. Helt själv. Tror han glömde bort Julia och Sandra som tog den lite busigare hästen.

I måndags när Felix var på ridskolan fick dom gå ut med hästarna. Jag hjälpte till att hålla i Jasmine som reds av Amanda, Amanda litade inte på sin pappa. Felix red på Rasmus och dom gick först med Guggi, ledaren, som höll i. Rasmus kan bli lite stinslig när han är ute och vad händer?!! Mitt på skogsvägen i lugn och ro ligger en stor huggorm. Rasmus stegrade lite och backade snabbt. Hästen bakom blev lite fundersam och backade. Då fick vi syn på en till huggorm bredvid oss, som tur var brydde sig inte Jasmine om den. Vi fick ändra om i ledet så Jasmine med mig och Amanda fick gå framför Felix och Rasmus, då lugnade sig Rasmus. Efter ett litet tag såg vi en kopparorm ringla framför oss men jag tror inte ens att hästen hann reagera. Felix blev iallafall inte ett dugg rädd och det var ju tur. Han längtar efter nästa vecka när han ska få rida Rasmus igen. Skönt det för jag blev orolig att nu är det kört att få upp honom igen.


Ännu mer avslutningar har det varit och nu var det Rockskolan för Simon. Han har gått onsdagar sen i höstas och lärt sig spela elgitarr och tycker det är superkul. I torsdags hade hela rockskolan konstert för föräldrar och det var nog ungefär en 300 där och jublade på sina barn!! 1,45 timme höll det på med bara rock rock och rock!! Simon har tränat med en kille till så dom hade inget riktigt eget band. Då hoppade lärarna in och tog sång, elbas och trummor så elgitarr spelade grabbarna själv. 

/>
Helt underbart och mamman gjorde som mamman alltid gör, grät en skvätt av glädje!!Alla som var med syns inte på bilden men många underbara barn var dom!!! Dom avslutade med "Show must go on".

På vägen hem gick Simons mun hela tiden. Det hade varit sååå roligt med genrep och gå och äta pizza tillsammans ett helt gäng. På genrepet hade det "taggats" enormt och alla hade "peppat" alla hela tiden!! Simons ord. UNDERBART!!!


Kommentarer
Postat av: Helena

Ramlade Felix av hästen för första gången? I så fall har han bara 99 kvar inna han är en bra ryttare säjs det.

2011-05-14 @ 22:40:49
Postat av: Marie

Nej, Felix ramlade som tur var inte av hästen. DET hoppas jag han gör någongång när inte jag är i närheten!!!

Kram

2011-05-15 @ 11:57:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0