Fortsatt sportlovsmys!!

Felix och jag fortsätter vårat sporlovsmys i stugan!

Torsdagkväll kom Dante, Lotus, Diesel och deras mamma Carina till oss för middag, mys och övernattning!! Det blev bastu för grabbarna och det som hör bastu till: rullning i snön!!! Dom fnissade ihjäl sig när dom sprang ut och in.Riktigt trevligt hade vi och på fredagen åkte vi med dom till Ramundberget där dom bor med mormor och Sören i husvagn. Vi åkte slalom tillsammans och attans vad kul jag hade som fick följa efter Lotus på skogvägar!!!

Efter vi lämnat dom så åkte vi till Hamra för att hälsa på våra kompisar där och sån tur vi hade när det bjöds på hamburgare när vi kom dit!!! Mysigt att träffa dom alla, men det blev bara några timmar för sen ville vi hem.

Mamma, pappa och Nilla hade kommit till stugan då! Så på kvällen tog jag och Felix pannlamporna på oss och gick en riktigt lång promenad med henne!!Tittade på Minuten på tv tillsammans och det är en sorts lektävling som är riktigt rolig att se på. Felix nappade på det dom tävlade i och fixade till två av tävlingarna här hemma! Haha vad roligt det var att se honom!!

Idag sken solen upp och vi skynda oss med frukost och gjorde iordning fika i ryggsäck. Packade in längdskidor och Nilla i bilen och åkte till skidspåret!

Nilla var heltokig första km så jag stog rätt stilla där och bara höll i mig för glatta livet och FORT gick det, SEN lugnade hon ner sig och körde mer tillsammans med oss. Felix fick åka mest med henne och det är inte bara att åka med då utan man måste hålla reda på koppel och alla oss andra också, så lätt var det inte.Sen blev det fikapaus för att vila våra ben lite.Vände om och åkte hemåt. DÅ efter halva vägen blåser det upp och snön började falla riktigt ordentligt. Det blev 3 km i riktig härligt snöväder, så pass att spåren till slut var helt borta!! När vi kom tillbaka till bilen så tittade vi på kartan hur långt vi hade åkt. OJ DÅ, 1,2 mil!!! Inte undra på att vi var riktigt trötta och även då Nilla som somnade skönt när vi kom hem!!

Efter det är det bara tv-n som gäller!!!


Kram

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0