Sportlov!!

Vecka 10 och sportlov!!

Hela familjen tog ledigt den här veckan så vi åkte upp i fredags till stugan i Ljusnedal!! Med oss då hade vi Tomas, Angelica, Lukas och Elin. Det blev två dagar slalom i Hamrabackarna och helt otroliga dagar med solsken och inte alls mycket folk i backarna. Man behövde inte köa in på någon lift!! Måndagen njöt jag och Angelica på solstolar i solen medans killarna tog skotrarna på några turer med barnen innan dom sedan åkte hemåt.

Så var vi bara 4-a, tyst och tomt kändes det. Tisdag åkte vi lite skoter och jag fick äntligen, efter 19 år, en egen hjälm och hur snygg var inte den till mina kläder!!!

Inte för att vi åkte så långt, men trött blir man av fjällen iallafall.

Nu kan vi verkligen inte klaga på veckan här uppe, men när vi på onsdagen tog slalomskidorna och åkte i Funäsbacken så var det kallt och blåsigt. Blev några åk där iallafall och dom backarna var inte så dumma alls. Brantare än Ramundbergen och Hamrafjällets men riktigt sköna att åka. När vi senare frågade alla vart det är bäst att åka så blev det som så här:

Hamrabackarna --- Henkan och Marie
Ramundberget --- Felix
Funäsbacken --- Simon

Så det gör inget vart vi åker, någon gillar inte det iallafall haha.

Torsdag och Henkan och Simon måste lämna oss för att åka hem. Träning ikväll för Simon på brottningen och imorgon fredag åker dom på tävling till Falköping.

Felix och jag fortsätter sportlovet med att idag åka 5 km längdskidor i härligt solsken!!

Men just nu sitter vi och väntar, väntar och väntar på att klockan ska bli fem. DÅ kommer Felix kompis Dante hit med sina småsyskon Lotus och Diesel och deras mamma Carina. Vi har bjudit hit dom på mat och gott att dricka till och övernattning. Ryktas om att killarna ska basta och ha disco!!! San Fransisco blev inköpt idag för det ska visst vara välkomstdrink för killarna också!!!

Imorgon kommer mamma och pappa hit.

Vi fortsätter alltså mysa vidare i fjällen!!

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0