Händelserik helg

Så är det måndag igen och imorse missade Simon bussen för första gången. Han stog och letade busskortet när han såg den åka förbi. DÅ hittade han busskortet. Det blev för mig att skjutsa honom till skolan!!
 
Helgen har varit mycket men väldigt lugn ändå.
 
Förra veckan gick till historien. Jag däckade söndagkväll med feber och halsont och sov/vaken i två dygn. Min käre man blev nog lite arger på mig när jag generöst nog gav honom feber och halsont. Men efter att ha skickat honom till doktorn på torsdagen så fick jag ångra mig bittert. Crp som ska ligga mellan 5-8, man är riktigt sjuk om den ligger mellan 50-100 Henkan hade 189. Infektion i hela kroppen. Stark pencilinkur i 10 dagar.
 
Så det har blivit mycket tv tittande här hemma.
 
Fredagskväll stack Felix iväg på tjejpyjamasparty. Japp, det var bara för tjejer men dom bjöd in Felix som hemliggäst!! Han kom hem vid tio och hade haft superkul!!
 
Lördag var det Uppstartsträff för brottarna hos Henke. Vi åkte och fiskade, fikade och grillade korv. Hade jättehärligt.
 
 
Simon och Felix stannade kvar med alla andra barn och dom lekte, fixade mat, tittade på film och sov över!!!
Henkan och jag åkte hem och tittade på ännu mer film.
 
Söndag hämtade vi killarna som inte hade somnat förrän vid tretiden!! Men otroligt roligt hade dom haft!!
 
Kalasade för Natalie som fyller 14 år och Rickard som fyller 13 år den här veckan.
 
Sen stack jag och Felix till Ior. Vi fixade iordning honom och sen red Felix och jag cyklade. Henkan och Simon kom med fyrhjulingen för att titta. Vi tog rundbanan så Ior fick springa lite.
 
Tryck här och se när Felix galopperar!!
 
Felix tog 2 varv med Ior och när han började sista varvet och kom bakom träden så vi inte såg dom så hörde vi ett skrik MAMMA MAMMA. Jag tog cykeln och Henkan började springa, DÅ såg vi Ior sticka hemmåt utan ryttare. Där på backen stog Felix och var ledsen men tittade mest efter Ior. Ior hade i full galopp kommit på att han ville hem så han bara tvärvände och sprang ut på en annan väg och stack hem. Felix som inte hann med i vändning ramlade av. Allt gick bra med Felix och jag satte mig på cykeln och åkte efter Ior. Han stog hemma och åt gräs, men såg ut att skämmas lite när jag fick tag i honom. Så vi gick tillbaka och Felix hoppade upp igen. Jag fick sen springa halva rundbanan medans dom travade och sen skrittade dom hem. Jag höll mig bredvid hela tiden. Väl tillbaka fick Felix helt ensam fixa iordning honom och sen ge alla hästarna mat. När vi kom hem sa Felix att på tisdag ska han rida Ior igen och på samma ställe för att visa Ior VEM som bestämmer!!!!
DET var första gången Felix ramlade av en häst, men inte sista!!
 
Vi åkte in på Kina restaurangen och åt på kvällen, Felix behövde lite belöning.
 
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0